Fortnite se sprema za sedmu sezonu, koja donosi krupne i zanimljive novine

Tu su standardne stvari za svaku novu sezonu, ali i neke krupne i neočekivane

250

Samo nas dan deli od nove, sedme sezone planetarnog hita i mašine za pravljenje para Fortnite, a prema vestima koje polako cure, igrači imaju mnogo razloga da se raduju. Ali, jedna od poslednjih informacija koja se pojavila je iznenadila mnoge igrače.

Fortnite, naime, dobija novi kreativni mod, koji će omogućiti igračima da naprave svoja ostrva i da prave svoje privatne servere za Battle Royale mečeve sa posebnim pravilima o kojima mogu sami da odlučuju.

Epic Games je ranije igračima dao Playground mode, u okviru koga igrači imaju sat vremena da rade šta hoće. Taj mod im je davao mnogo oružja i resursa, tako da su mogli da poprave svoje veštine sa oružjem, da vežbaju građenje ili da se sukobljavaju sa nekolicinom prijatelja.

Ali, kada uđete u Creative mode, moći ćete da radite mnogo više. Fortnite u njemu više liči na Minecraft, pošto igrači mogu da grade svoja ostrva od nule, da prave posebne igre i još mnogo toga.

Novi mod otkriven je u nedavnom YouTube strimu, u kome su se videli različite opcije terena i građevina, ali i način na koji se može pristupiti novim mapama. Izgleda da će Epic ponuditi neke nove osnovne mape, a daće igračima priliku da grade svoje.

Epic je ranije najavio da ima nove važne vesti da saopšti, a sada izgleda da znamo i koje su. Očekujemo da ćemo sutra tokom zvaničnog lansiranja sedme sezone saznati mnogo više detalja o njoj.

foto: Cultofmac

Skoro smo sasvim sigurni da će sedma sezona doneti sneg, kako piše Cultofmac. Oluja koja je primećena iznad ostrva u igri se primiče, a Epic je nedavno nagovestio da se sprema ledena tema. To znači da će na terenu verovatno biti snega, a da će igračima biti dostupna zimska odeća i slični ukrasi.

Naravno, novi Battle Pass doneće oko 100 novih nagrada.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...