Koza Belka porodicu iz Aranđelovca zavila u crno, zbog nje ostali bez ušteđevine

284

ARANĐELOVAC –   Kako piše portal  arandjelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović koza “Belka” pojela je 20 000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Simići ugledna i čestita porodica iz Ranilovića rešila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20 000 evra, kako bi kupili 10 hektara zemlje koju se odvano meračili.

Ali tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

„Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebao da dođe čovek od kojeg kupujemo kako bi potpisali ugovor i čoveka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast, izašao je kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već par godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola“, govori kroz suze uplakana snajka Milena.

Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocepano i pojedeno.

„Muž od toga dana ništa ne govori, samo sedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno“, rekla je za Ar Info snajka Milena.

Izvor arandjelovacinfo.rs,
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...