Na negativne komentare o izveštavanju novinarke Studio B, sada stižu pretnje novinarima

468

Novinar Dejan Jeremić dobio je pretnje nakon što je komentarisao izveštavanje novinarke Studija B, Barbare Životić sa subotnjeg protesta u Beogradu.

Kako je izneo na svom Tviter nalogu, dobio je „pretnje uz gnusne psovke i pretnje da će se čovek obračunati štanglama…“ On je dodao da će policiji prijaviti pretnje.

Jeremić je među mnogima koji su na toj društvenoj mreži komentarisali izveštavanje Barbare o protestu „Stop krvavim košuljama“, kao i među mnogima koji su upravo sa istog naloga dobili pretnje.

Nalog @forrestmember na Tviteru u međuvremenu je suspendovan i ne može mu se pristupiti, verovatno zbog velikgo broja prijava i pritužbi. Policija se, za sada, nije oglasila ovim povodom.

Nakon bujice komentara na društvenim mrežama, o izveštavanju novinarke Studio B, ali i načinu na koji su ljudi komentarisali to, oglasila se i sama Barbara, ali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Komentare u kojima su iznošene uvrede na njen rad, ali i na njenu ličnost, osudili su i ministarka Zorana Mihajlović, kao i novinska udruženja.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...