Velika akcija policije, hapšenja širom Srbije

605

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja trgovine narkotika uhapsili su 10 osoba, dok su protiv još pet podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Oduzeto je 16,7 kilograma marihuane, 356 tableta ekstazija i manja količina amfetamina.

Policija u Užicu uhapsila je M. Č. (60) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u Sevojnu pronađeno je 15,6 kilograma marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su L. G. (22) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronađeno je oko 350 grama „skanka“. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U Zaječaru pronađene 343 tablete ekstazija

Policajci u Zaječaru uhapsili su B. L. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija, koje osumnjičeni koristi, pronađene su 343 tablete ekstazija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

U Boru pronađeni marihuana, gasni pištolj i samostrel

Policija u Boru uhapsila je N. S. (35) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija, koje koristi osumnjičeni, pronađeno je oko 330 grama marihuane, gasni pištolj i ručno pravljen samostrel.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

U Sremskoj Mitrovici pronađeno 350 grama marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. L. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađeno je 350 grama marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

U Kragujevcu pronađena marihuana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su P. M. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pretresom stana, koji osumnjičeni koristi, pronađena je manja količina marihuane. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su S. M. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

On je osumnjičen da je zajedno sa već uhapšenim I.K. (38), radi dalje prodaje, držao veću količinu marihuane, spakovane u kofer u pvc kesama i teglama, koja je pronađena krajem jula.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

U Pančevu pronađeni marihuana i amfetamin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su N. S. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On je osumnjičen da je prodao jednom muškarcu dva paketa sa oko 100 grama marihuane i jedan paket sa 55 grama amfetamina.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili G. D. (19) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana i drugih prostorija, koje osumnjičeni koristi, pronađena je manja količina marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Kod rumunskog državljanina pronađeno šest paketića sa marihuanom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. I. M. (27), rumunskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Kod njega je pronađeno šest paketića sa manjom količinom marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...