Da li će S10 izgledati ovako? Imamo i glasine o cenama i pozliće vam kad ih vidite, mada imamo i jednu lepu vest (FOTO)

Ako je ovo istina, novi flagship će biti lep, ali papreno skup

266

Ova godina je bila prilično uzbudljiva kada su mobilni telefoni u pitanju: „notch“ je postao standard i počeo je da izlazi iz mode, kamere su postale sve bolje, proširila su se mesta za skladištenje, dobili smo bolje procesore, počeli smo da koristimo i AI bolje.

Sa druge strane, cene su otišle u nebo. Sada ceo svet čeka kakav će biti odgovor Samsunga na sve ovo i svi čekaju da vide kakav će biti najnoviji flagship najvećeg svetskog proizvođača telefona, Galaxy S10.

Glasine non-stop stižu, a ovih dana smo dobili i mogući datum i moguće cene uređaja. Kako navodi SamMobile, S10 će biti najavljen na posebnom događaju Samsunga pre početka MWC-a (Svetski mobilni kongres) u Barseloni, od 25. do 28. februara. Prema tom izvoru, uređaj će moći da se naruči 20. februara, a u prodaji će se naći 8. marta.

SamMobile nam donosi i cene i druge detalje za sve varijante: verzija sa dijagonalom ekrana od 5,8 inča imaće 128GB prostora i cenu od oko 745 evra; varijanta sa dijagonalom od 6,1 inča imaće opcije sa 128 GB i 512 GB prostora po ceni od oko 890 do 1.110 evra. Varijanta Plus imaće 128GB, 512GB i, da, 1TB prostora, po cenama od 999 evra, 1220 evra, dok bi najskuplji model koštao nešto manje od 1.600 evra (tipa kao neki fini polovni Punto ili Twingo).

Ove cene su zaista astronomske, ali su u skladu sa najavama cena za još nešto što se jako iščekuje – Samsungov telefon sa savitljivim ekranom.

Ali, to nije sve. Sada su nam stigle i fotografije koje navodno prikazuju Galaxy S10 Plus i kutiju za njega. One dolaze iz dva obično pouzdana izvora. SlashLeaks tvrdi da je to prava fotografija S10 Plusa, ali to ne možemo znati. Ako jeste, moramo priznati da telefon deluje baš, baš lepo i elegantno, iako posetioci SlashLeaksa ne veruju baš da je u pitanju prava fotka.

Sa druge strane, uvek pouzdani Ice Universe pokazao nam je futrole proizvođača Olixar za novu generaciju Samsunga, ali i Huaweijevog P30 i P30 pro flagshipa. I da, imate razloga da se radujete, jer izgleda da će Samsung zadržati tradicionalni ulaz za slušalice!

Sve u svemu, čeka nas uzbudljiva godina.

 

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...