Još jedan pogled na Samsung S10, ovoga puta u (VIDEO) formatu

Čisto da steknete bolju sliku

425

Dočekali smo poslednje generacije iPhonea, Huaweija, ali i Pixela i drugih flagship telefona i sada svi jedva čekamo sledeću godinu, odnosno njen početak i to iz više razloga, tačnije dva. Prvi je novi Huaweijev flagship, P30, odnosno P30 Pro. Drugi je onaj iščekivaniji – Samsung Galaxy S10.

Mnogo toga smo pisali o njemu, mnogo toga se priča, najavljuju se svakakve stvari, i lepe i ružne, viđali smo rendere sa monstruoznim cenama, a sada možda imamo i prvi video, i to u Plus varijanti. Sada ne govorimo o futrolama i zaštitnim maskama, sada smo dobili kratki video koji nam pokazuje kako bi uređaj mogao da izgleda.

Poznati „leaker“ Iceuniverse (@UniverseIce) je otvorio YouTube kanal, što je inače zanimljivo svima koji prate tehnologiju, ali ono što je svima interesantno je to što je pokazao kako „izgleda“ Samsung S10 Plus. Pišemo to pod navodnicima jer je on samo pokazao OPPO Find X sa wallpaperom koji bi trebalo da nam pokaže kako će Samsungov uređaj izgledati kad izađe.

Na snimku se vidi ekran preko cele prednje strane, sa rupom u gornjem desnom uglu u kome su dve selfi kamere. Mislimo da je ovo prilično verna prezentacija. Pogledajte (i zapratite ga na YouTubeu):

 

 

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...