Haos kod Doljevca: Vozio 100 km na sat, a onda naleteo na naplatnu rampu

185

Grčki gastarbajter A. K. (46) koji živi i radi u Nemačkoj napravio je totalni haos na naplatnoj rampi kod Doljevca, kada se svojim luksiznim BMW-om zakucao u dva automobila koja su čekala da plate putarinu, a potom i u zaštitni ogradu naplatne rampe, piše Blic.

Incident se desio 24. decembra oko 8.30 časova i na sreću se završio bez težih posledica. Nakon nesvakidašnje nezgode kojoj je kumovala velika brzina kojom je Grk vozio svoj automobil, ali i magla koja je smanjila vidljivost na putu, Grk je platio kaznu i nastavio put.

„Grčki državljanin radi u Nemačkoj odakle se kući vraćao za praznike. On nije na vreme prilagodio brzinu kretanja kada se približio naplatnoj rampi već je vozio brže od 100 kilometara na čas. Ispred kućice za naplatu putarine nalazili su se džip marke “rekson” čiji je vlasnik D.J. (44) iz Grdelice kao i BMW za kojim je volanom bio makedonski državljanin V.P.

Grk je svojim autom udario u njihova vozila i u ogradu naplatne rampe, ali je sreća da niko nije povređen. Pričinjena je samo materijalna šteta, kaže izvor Blica.

Kako saznaju, na naplatnoj rampi su oštećena dva uređaja za kategorizaciju, treptač sa nosačem, zaštitna ograda kao i dva automobila koja su čekala da plate putarinu.

Grk je priveden sudiji za prekršaje koji ga je kaznio sa 30.000 dinara kao i još 2.000 dinara sudskog paušala, nakon čega je nastavio put. Za sada nije poznato da li će i na koji način biti obavezan da nadoknadi pričinjenu štetu.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...