Trajković: Spremna sam da platim bilo koju cenu da bih se iskupila što nismo spasili Olivera

161

Srbija ne može da prizna nezavisnost Kosova, jer ako prizna, ništa neće dobiti ni region, a ni Srbija, izjavila je za NIN predsednica Evropskog pokreta na Kosovu i Metohiji Rada Trajković i ocenila da bi to dovelo do destabilizacije Srbije.

Trajković je ocenila da se na Kosovu, u tišini, smenjuju sa nekih pozicija pošteni ljudi, a dovodi se mafija „i svi se ponašaju u smislu – ajde da se otresemo Kosova, pa neka to sredi ta mafija“.

“Ali, vidite šta se dogodilo, mafija se proširila po čitavoj Srbiji, to je sistem koji preuzima vlast. Šestoro ljudi je ubijeno na severu, a predsednik se hvali da nema više ubijanja na Kosovu i Metohiji”, rekla je Trajković i dodala: „Samo sada nas ne ubijaju Albanci, nego Srbi“.

Trajković ističe da je mnogo nesrećna zbog ubistva Olivera Ivanovića, jer joj se čini da se moglo mnogo više uraditi da bi se sačuvao, a nije urađeno.

“Oliver je sam rekao novinaru BIRN – upamtite ovo ime. Često me upozoravaju da sam suviše jako nešto kazala, ali spremna sam da platim bilo koju cenu da bih se iskupila što nismo spasili Olivera”, rekla je Trajković aludirajući na Milana Radoičića.

Trajković je optužila i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da vlada Srbijom kao da je Istočna Nemačka.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...