Žandarmerija uvek spremna da zaštiti Srbiju i građane

166

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike beogradskog odreda Žandarmerije i poručio da je ta jedinica uvek spremna da zaštiti Srbiju i svakog građanina.

MUP

„Pripadnici Žandarmerije angažuju se ukoliko Srbija treba da se zaštiti od terorizma i ekstremizma, ali i kada treba da štiti građane od svih potencijalnih opasnosti, kao i u očuvanju javnog reda i mira“, rekao je Stefanović, a saopštio MUP.

Pripadnici Žandarmerije biće angažovani i tokom novogodišnjih praznika na obezbeđivanju manifestacija u različitim delovima Srbije, kako bi se građanima obezbedila potpuna sigurnost.

MUP

Stefanović je istakao da je njemu važno da su svi pripadnici dobro opremljeni i obučeni i dodao da će se kao ministar truditi da im obezbedi još bolju opremu.

„Uložili smo sredstva u nova vozila i opremu, ali želim da razgovaram sa njima šta još možemo da im pružimo da bi još kvalitetnije i efikasnije obavljali svoje zadatke“, rekao je Stefanović.

MUP

On je istakao izuzetnu posvećenost pripadnika Žandarmerije i ukazao da za to svi moraju da imaju poštovanja.

„Ovo su momci koji nikad ne odbijaju zadatke, koji su uvek spremni da za svoju zemlju i narod idu na najteža mesta i koji su tu da bi štitili svakog čoveka Srbije“, rekao je Stefanović.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...