Sve oči uprte u Samsung, ali šta sprema LG za početak 2019?

Imamo ideju šta nam se sprema za početak naredne godine

259

Ako govorimo da kraj leta i početak jeseni pripadaju Appleu i novoj seriji iPhonea, onda isto tako možemo reći da kraj zime i početak proleća pripadaju Samsungu. Velika prašina se diže u iščekivanju modela Galaxy S10, od koga se očekuje mnogo toga.

No, u istom periodu jako malo stvari čujemo o komšijskoj porodičnoj „manufakturi“, LG-u. Znamo da se sprema telefon sa savitljivim ekranom, 5G uređaj, kao i novi flagship, odnosno, spajanje dve linije premijum uređaja, serija G i V, između kojih velikih razlika i nema.

Korejski ETnews, međutim, sada javlja da će prolećni flagship, koji popularno zovemo G8, biti ograničen na 4G, verovatno kao i S10. Telefon će, kako prevodi Pocketnow, imati urez u obliku kapljice, a i prvi put u ovoj seriji napredni senzor za dubinu, ali ništa drugo.

Što se tiče imena, tu postoje neslaganja. ETnews je pouzdan i navodi da je radno ime modela „Seal“ (pečat ili foka), dok jedan od najpoznatijih insajdera Evan Blass piše da je kodno ime „Alpha“.

G8 treba da izađe u martu i to će biti različiti uređaj od prvog 5G uređaja, koji će verovatno dobiti svoje zasebno ime i oznake.

U ostalim vestima, očekivalo se da će LG tokom CES-a 2019. LG najaviti telefon sa savitljivim ekranom čije je radno ime „Stability“, ali Blass je ranije javio da su ti planovi odbačeni.

Prema izveštaju ETnewsa, to je zato što se taj uređaj sprema za treći kvartal.

Mimo svega toga, kako piše Phonearena, LG za januar sprema uređaj „srednje“ klase, Q9 – Snapdragon 660, 4GB RAM-a, 32 GB prostora za skladištenje, ekran dijagonale 6,1 inča i baterija od 3.000 miliampera.

 

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...