Policija traga za njim, Stanivuković poručuje: „Nemam vremena, ministre, pričam s narodom“

223

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka pokrenula je potragu za Draškom Stanivukovićem, poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske i funkcionerom Partije demokratskog progresa (PDP).

RTRS prenosi saznanja Srne da policija traga za Stanivukovićem zbog sinoćnjih nereda posle protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci u organizaciji grupe „Pravda za Davida“.

Stanivuković se oglasio na Tviteru rekavši da nije u svojoj kući, niti će biti večeras.

„Čuj raspisali poternicu? Nisam u svojoj kući niti ću biti večeras, a njima ću doći kad mi se bude dalo. Nemam vremena, ministre, zauzet sam, pričam s narodom. To je prkos, ponos, dostojanstvo“, poručio je Stanivuković na Tviteru.

Policija u Banjaluci saopštila je da traga za pet osoba iz tog grada (D.D, S.M, A.G, S.B, i Nj.T.) zbog sumnje o počinjenim krivičnim delima i prekršajima, a RTRS navodi da je među njima i Davor Dragičević.

Policijskoj upravi Banjaluka u međuvremenu se javio Aleksandar Gluvić, član grupe „Pravda za Davida“, nezvanično saznaje RTRS i navodi da se on trenutno nalazi na ispitivanju.

Kako je policija saopštila, policijski službenici preduzeće sve mere i radnje na pronalasku tih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih dela i prekršaja.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...