Mirković (SNS): Ðilasa treba da bude stid i sramota da uopšte govori o ovoj temi

231

BEOGRAD – Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković kaže da se upravo Dragan Ðilas, iako danas kaže da je protiv toga da neka TV ima dve frekvencije, to omogućio i napravio najveći biznis – Dajrektmediju.

Ðilas je za Naša TV rekao da će se zalagati da neke televizije ne mogu da imaju više nacionalnih frekvencija.

„Smatram da neki Kopernikus, koji vašim i mojim parama kupi Prvu TV i O2, valjda je normalan tok da se vidi ko je tu sve učestvovao“, izjavio je Đilas.

Mirković je međutim u saopštenju rekao da su lično Dragan Ðilas i Šaper doneli tu odluku, uzeli sav novac i dodao da sve vreme i danas Dajrektmedija pravi najveći biznis baš sa te dve televizije, gde je vlasnik bio Teo Kirijaku, koga su oni doveli u Srbiju.

Prema njegovim rečima, Ðilasa treba da bude stid i sramota da uopšte govori o ovoj temi budući da je svoje bogatstvo napravio trgujući sekundama reklamnog prostora i zloupotrebom svog položaja, čime je sebi i svojim firmama obezbedio 500 milona evra profita.

Navodi da je o Ðilasovoj kontroli medija i zloupotrebama pisala i pokojna Verica Barać u svojim izveštajima.

„Čovek koji najavljuje da će investitore oterati, a novac i sve ono što su uložili oduzeti, jasno pokazuje da ne želi dobro ni Beogradu ni Srbiji, a najavama da će, ako bude u mogućnosti, pojedine medije gasiti dokazao je da svako ko piše istinu o njemu i njegovim prevarama nije poželjan i da ga treba eliminisati“, navodi se u saopštenju.

Sve ovo nije iznenađujuće, kaže Mirković, jer je Ðilas čovek koji se zalaže i podržava nasilje, pozive na ubistvo, silovanje i vešanje, a onda protiv nasilja šeta.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...