Konačno – Ivica Iliev! Koja pojačanja traži, za kojim igračem vlada pomama i šta će biti sa Sumom?

430

Ovo je period godine tokom kog je Ivica Iliev uglavnom u centru pažnje javnosti, zbog potencijalnih ili realizovanih transfera, ali ove zime je u Humskoj i dalje neuobičajeno mirno, pa se ni sportski direktor crno-belih nije mnogo pojavljivao u medijima u proteklih nekoliko nedelja.

Ali, s obzirom da već sutra počinju Partizanove pripreme za drugi deo sezone, prilika je da se Iliev oglasi u vezi sa aktuelnim dešavanjima u tekućem prelaznom roku.

On je to učinio u razgovoru za “Novosti“, gde je naglasio da su Partizanu ove zime potrebna pojačanja “u svim linijama tima“.

“Radimo na tome danonoćno, ali naravno dok ne dođe do realizacije sigurno nećemo izlaziti sa imenima“, objašnjava Iliev.

Kao razlog za pomenuto zatišje u Humskoj, Iliev navodi aktuelne praznike, ali i najavljuje da će narednih dana biti mnogo zanimljivije kada su u pitanju transferi.

On je odbacio mogućnost povratka ove zime Sejdube Sume sa pozajmice iz izraelskog Makabija Haife, o čemu se u medijima spekulisalo prethodnih dana. Iliev se nada da će omaleni Gvinejac konačno “proraditi“ na proleće i da bi na leto u Humsku mogao da dođe u mnogo boljoj formi.

“Ne, ne postoji mogućnost da ga Izraelci vrate u Beograd pre isteka pozajmice u junu. Videćemo šta će se dalje dešavati, nije isključeno da on proigra tamo kasnije. Kada je igrač na pozajmici uvek je bolje odigrati odlično poslednjih mesec dana nego prvih“, optimista je sportski direktor crno-belih.

Još uvek nema ni odlazaka iz Partizana, iako je crno-belima preko potreban novac od eventulnih prodaja pojedinih igrača. Problem je što je najtraženiji onaj koji nije na prodaju…

“Najveće interesovanje trenutno vlada za igrača koji nije na prodaju. Reč je o Rikardu Gomešu, neverovatno je koliko ima poziva i ponuda. Svi ga žele, a njegova prodaja se nikako ne uklapa u naše planove, jer je zimski prelazni rok posebno težak kada je u pitanju angažovanje kvalitetnih napadača“, istakao je Iliev.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...