Vrlo australijska afera: premijeru fotošopirana dva leva stopala, narod reagovao! (FOTO)

Mislio je kabinet da će da se izvuče, ali narod Australije ne spava

114

Kada pogledate porodičnu fotografiju australijskog premijera Skota Morisona, verovatno vam oči neće odlutati ka njegovim stopalima, ali se njegovo odeljenje malo zaigralo u Fotošopu i dalo mu dva leva stopala, što je izazvalo „aferu“ u zemlji, kao i seriju šaljivih reakcija na internetu.

Kako prenosi Digital trends, ispostavilo se da je ova akcija bila pokušaj da se premijeru „obuku“ novije, čistije patike u odnosu na one koje je nosio na pravom portretu, koje su, kako stvari stoje, bile previše prljave za zvaničnu porodičnu fotografiju. Pogledajte i sami:

Premijer, popularno ScoMo, rekao je da nije tražio da fotografija bude menjana, kao i da nije znao ništa o tome dok mu neko nije rekao.

„Fotografiju je izmenio kabinet ministra bez znanja ili odobrenja premijera ili njegovog osoblja“, navelo je premijerovo osoblje za medije.

Ali, naravno, naravno, to nije bilo dovoljno, pošto je „afera“ „shoegate“ („cipelagejt“) već izbila, tako da savesni građani Australije nisu hteli da dozvole svom vođi da se tek tako izvuče, što je dovelo do toga da u toj zemlji „hešteg“ „shoegate“ vrlo brzo počne da trenduje.

No, pošto je to Australija, u kojoj političari imaju normalniji i opušteniji odnos sa svojim glasačima, tako da se i on uključio u „cipelagejt“

„Poruka za moj kabinet: nisam tražio glancanje patika, ali ako već morate da fotošopirate, molim vas koncentrišite se na dlake (njihov nedostatak), ne na stopala!“

Ovo nije prva „afera“ u kojoj je učestvovao ScoMo, pošto je u septembru njegov tim morao da obriše snimak sa društvenih mreža u kome premijer repuje, nakon što je shvatio da pesma koju peva sadrži psovke.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...