Dve aviokompanije spojene u jednu

189

Posle višenedeljnih pregovora između predstavnika sindikata i aviokompanije Er Frans, danas je, uz saglasnost svih zainteresovanih strana, potpisan ugovor kojim se počinje spajanje aviokompanija Joon i Er Fransa.

Ugovor su potpisali menadžment Er Fransa i predstavnici sva tri sindikata zaposlenih u toj kompaniji.

Nakon što je dogovor o platama potpisan od strane većine predstavnika sindikata u Er Fransu 19. oktobra, Bendžamin Smit, direktor Er Fransa, nastavio je razgovore sa sindikalnim partnerima koji su vodili ka potpisivanju sporazuma sa kabinskim osobljem.

Ovim dogovorom završeni su višenedeljni pregovori, ističe se u saopštenju.

„Veoma sam zadovoljan novim balansiranim ugovorom“, rekao je Smit. On je, u saopštenju dostavljenom Tanjugu, istakao da taj sporazum predstavlja uspešno zaključenje pregovora s kabinskim osobljem.

Sporazum, kako se ističe, takođe, poboljšava uslove rada kabinskog osoblja rešavanjući brojne zamerke, a zauvrat će Er Frans biti u mogućnosti da pruži bolji servis svojim zaposlenima, jačanjući položaj kompanije na globalnom tržištu.

Nakon konsultacija sa zaposlenima i putnicima i u dogovoru sa sindikatima, Er Frans je danas odlučio da počne proces spajanja aviokompanije Joon sa Er Fransom.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...