Dve aviokompanije spojene u jednu

73

Posle višenedeljnih pregovora između predstavnika sindikata i aviokompanije Er Frans, danas je, uz saglasnost svih zainteresovanih strana, potpisan ugovor kojim se počinje spajanje aviokompanija Joon i Er Fransa.

Ugovor su potpisali menadžment Er Fransa i predstavnici sva tri sindikata zaposlenih u toj kompaniji.

Nakon što je dogovor o platama potpisan od strane većine predstavnika sindikata u Er Fransu 19. oktobra, Bendžamin Smit, direktor Er Fransa, nastavio je razgovore sa sindikalnim partnerima koji su vodili ka potpisivanju sporazuma sa kabinskim osobljem.

- Advertisement -

Ovim dogovorom završeni su višenedeljni pregovori, ističe se u saopštenju.

„Veoma sam zadovoljan novim balansiranim ugovorom“, rekao je Smit. On je, u saopštenju dostavljenom Tanjugu, istakao da taj sporazum predstavlja uspešno zaključenje pregovora s kabinskim osobljem.

Sporazum, kako se ističe, takođe, poboljšava uslove rada kabinskog osoblja rešavanjući brojne zamerke, a zauvrat će Er Frans biti u mogućnosti da pruži bolji servis svojim zaposlenima, jačanjući položaj kompanije na globalnom tržištu.

Nakon konsultacija sa zaposlenima i putnicima i u dogovoru sa sindikatima, Er Frans je danas odlučio da počne proces spajanja aviokompanije Joon sa Er Fransom.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...