Đilas demantovao Vesića

1.436

BEOGRAD – Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas reagovao je na, kako kaže, neistine zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, te navodi da, suprotno tvrdnji Vesića, nikada nije izjavio da nijedna linija gradskog prevoza nije skraćena zbog snežnih padavina, već je na tviteru rekao da su juče bile skraćene neke trolejbuske linije zbog loše organizovanog čišćenja snega.

Tvrdi da je u u njegovom mandatu zabeležen treći najveći sneg u istoriji grada, ali je grad funkcionisao normalno, navodeći da se so posipa pre nego što sneg počne da pada i da to treba da zna svako ko se bavi čišćenjm grada.

Netačna je, dodaje, i tvrdnja da je zbog nesposobnosti bivših gradskih vlasti auto-put bio u prekidu, te tvrdi da je saobraćaj auto-putem jedne godine bio u prekidu na usponu iznad Bubanj potoka, ali da je za tu deonicu bila zaduzena Republika, a ne Grad.

Juče je, međutim, kako kaže, auto-put kroz Beograd bio potpuno očišćen od snega, za razliku od gradskih ulica, jer je, dodaje, ovog puta Republika svoj posao odradila kako treba.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...