Tuga: Preminula porodilja iz stravičnog udesa kod Kruševca, beba kritično

534

Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici, saznaje „Blic“.

Kako saznaju, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju.

Dečak se nalazi u kragujevačkom Kliničkom centru i nakon reanimacije priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno.

Kako saznaju, beba se nalazi na odeljenju neonatologije i pod stalnim je nadzorom specijalista, koji primenjuju sve mere intenzivnog lečenja.

U ovom udesu, na licu mesta, poginuo je Jovanin suprug i bebin otac Stefan Ilić (27).

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac, Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je „fijatom“ iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.

„Nismo imali gde da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas“, kaže Saša Milenković, koji je u “fijatu” bio na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u automobil.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...