Sudija Majić od predsednika Vučića saznao nešto o sebi što nije znao

309

BEOGRAD – Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić naveo je da je „od predsednika Srbije Aleksandra Vučića saznao da ide u ambasadu Amerike po mišljenje“.

„Jedino što mogu da kažem da sam, kao gradjanin, ne kao sudija, zabrinut zbog takvog načina komuniciranja“, parafrazirao je za list Danas, u današnjem izdanju, svoj tvit, kojim je reagovao na istup Vučića.

Majić je, parafrazirajući svoj tvit, rekao da ne želi da preko medija odgovara predsedniku Vučiću na opasku da „po mišljenje ide do nekih ambasada“, navodi list.

List piše da je Vučića isprovocirala prethodna Majićeva izjava za Danas u kojoj je istakao da povećanje krivičnih sankcija, bez drugih mera, ne dovodi do smanjenja kriminaliteta i da su iste mere pokušale i pretodne vlasti.

Upitan da to prokomentariše, Vučić je ignorisao iznete argumente i opredelio se za vredjanje sudije Majića i lista Danas, navodi ovaj list.

„Kako ste pogodili odmah? Ne možete nikog drugog da čitate, pošto ne silazi sa Šolakovih i Djilasovih medija. Bogom dan da soli pamet, a prvo svrati do nekih ambasada da mu oni kažu šta da misli o tome. Pa se onda pojavi da nam objasni šta misli o tome“, rekao je predsednik, donosi Danas.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...