Otkriveno, legenda Čelsija ucenjivala klub

443

Ikona i dugogodišnji kapiten Čelsija Džon Teri bio je lojalan svom timu do kraja svog boravka na Stamford Bridžu, ali najnovije informacije sa Ostrva otkrivaju da nije baš uvek bilo tako.

Gari Kuk tadašnji sportski direktor Sitija je u izjavi za engleski Skaj Sport opisao tadašnju sitaciju sa štoperom londonskog kluba.

„Već smo krenuli u ceo proces pregovora sa Piterom Kenjonom, mada mislim da je on bio ubeđen da Teri neće nikuda iz Londona. Posle smo razgovarali sa Džonom i bilo je jasno da neće krenuti sa nama“

„Postojao je sijaset igrača koji su nas koristili kako bi dobili jače ugovore, više novca. Igrali su tu igru sa svojim agentima i naterali klubove da poboljšaju svoje ponude. Naravno da smo hteli Terija, sjajan je lider i iskusan, ali je bilo jasno da će ostati još neko vreme sa Čelsijem.“, završio je Kuk svoju izjavu.

Ubrzo nakon ovoga, „Plavci“ su ponudili svom kapitenu poboljšanih 150 hiljada funti nedeljno koji su ga učini najplaćenijim igračem na „Stamford Bridžu“.
Štoper je ostao sa svojim timom 2017. godine odigravši 703 utakmica za klub iz Londona što je i dalje rekord.

Posle toga je igrao za Aston Vilu jednu sezonu, da bi se početkom oktobra 2018. godine povukao iz profesionalnog fudbala.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...