Do sada 3.500 prijava za vaučere za odmor u Srbiji, evo šta obavezno treba da ponesete u poštu

183

Građani su od početka godine do danas poslali 3.612 prijava za dodelu vaučera za odmor u Srbiji, saopštila je Pošta Srbije.

Na šalterima svih pošta od 1. januara do 15. oktobra 2019. godine obavlja se prijava i evidentiranje građana koji ispunjavaju uslove za dodelu vaučera vrednosti 5.000 dinara za subvenciju smeštaja koju dodeljuje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Obrazac za prijavu može se preuzeti sa sajta ministarstva ili dobiti na šalteru pošte.

Potencijalni korisnik vaučera uz prijavu obavezno stavlja na uvid ličnu kartu ili pasoš, kao i potvrdu ugostitelja da je obavljena rezervacija smeštaja na njegovo ime.

Kao potvrda o rezervaciji prihvataće se i potvrda koja je poslata elektronskim putem, kao imejl ili skeniran dokument, koji je potpisao ugostitelj. Potvrda treba da sadrži period rezervacije i ime i prezime lica na koga glasi.

Korisnici prava na penziju uz prijavu stavljaju na uvid i fotokopiju rešenja o ostvarenom pravu na penziju ili original penzionog čeka odnosno drugi originalni dokument (overeni izvod, potvrda) koji izdaje banka u Srbiji a koji potvrđuje novčani priliv po osnovu ostvarenog prava na penziju.

Zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 60.000 dinara mesečno stavljaju na uvid original potvrde o zaposlenju i ostvarenoj zaradi isplaćenoj u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava, koju izdaje poslodavac, ili isplatni listić.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...