RHMZ izdao upozorenje: Očekujte ledenu kišu i sneg koji će najviše napadati u ovim krajevima Srbije (TABELE)

686

RHMZ izdao je upozorenje da se sutra rano ujutru na jugoistoku, istoku i u Banatu ponegde očekuje kiša koja će se lediti na tlu, kao i da će novih snežnih padavina biti od sutra do subote pre podne.

RHMZ

U četvrtak se u većini mesta očekuje novih 10 centimetara snega, u petak posle podne i u noći ka suboti dodatnih 10 do 20 cm, a lokalno i više, tako da će ukupna visina snežnog pokrivača u subotu u većini mesta biti od 20 do 40 cm, a u brdsko-planinskim predelima preko 50 cm, samo na severu Vojvodine od pet do 10 cm.

RHMZ

U Srbiji će sutra biti oblačno sa snegom, samo ujutru i pre podne na jugoistoku, istoku i u Banatu i sa kišom koja ce se rano ujutru ponegde lediti pri tlu.

RHMZ

Očekuje se povećanje visine snežnog pokrivača u većini mesta za oko 10 cm, osim na jugozapadu i u Bačkoj gde se očekuje manje. Duvaće slab i umeren, severni i severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od -2 do 2 stepena, a najviša dnevna od 0 do 4 stepena.

RHMZ

U Beogradu će biti oblačno sa snegom, samo rano ujutru ponegde i sa kišom uz mogućnost pojave poledice. Jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna oko 1 stepen.

RHMZ

Prema izgledima vremena, do 31. januara, u petak i subotu oblačno sa snegom. Više padavina se očekuje u petak uveče i tokom noći ka suboti uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. U subotu posle podne postepeni prestanak padavina.

RHMZ
RHMZ

U nedelju ujutru mraz, tokom dana suvo i malo toplije. U ponedeljak oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Zatim od utorka oblačno i hladnije sa snegom.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...