Savez za Srbiju dobio još jednog člana

455

Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije saopštilo je danas da je odlučilo da pristupi Savezu za Srbiju (SzS) kako bi se borili za stečena zakonska prava i da su na to „naterani diskriminacijom, bespravljem i medijskim nasiljem koje se sprovodi nad vojnim i svim penzionerima Srbije“.

„Sasvim je logično da delovanje za ostvarivanje zajedničkih ciljeva nastavimo zajedno“, navedeno je u saopštenju Udruženja sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije.

Udruženje je navelo da su od članica (SzS) i njihovih poslanika u Skupštini Srbije uvek imali podršku zahtevima na protestima koje su „organizovali protiv smanjenja i neusklađivanja penzija i pljačke imovine Fonda PIO“.

„Plan SzS od 30 tačaka je ozbiljna dijagnoza stanja u kojem se nalazi zemlja kao i predlog puteva izlaska iz svekolike društvene krize“, ocenilo je Udruženje.

U saopšenju je navedno da su „zbog teške situacije u kojoj se nalazi društvo, članice SzS zanemarile liderske ambicije i programske razlike i kao zajednički cilj postavile promenu ključnih i donošenje novih zakona važnih za opstanak i razvoj Srbije“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...