Tadić otkrio šta se desilo u studiju nakon „Upitnika“

24.957

Nakon žučne rasprave predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića i člana Predsedništva SNS Gorana Vesića u emisiji „Upitnik“ na Radio-televiziji Srbije, Tadić se oglasio na Tviteru ponovivši da predlaže bojkot i izbora i RTS-a.

„Nakon večerašnje skandalozne emisije smatram da bi opozicija, pored bojkota izbora, trebalo da razmotri i bojkot RTS-a! Debata u ovakvim emisijama je apsolutno nemoguća i one služe samo stvaranju privida demokratije. A ovaj režim se mora ogoliti do kraja!“, napisao je Tadić uz oznaku #Počelo je.

Ubrzo se Tadić ponovo oglasio napisavši da je Vesić nakon emisije pokušao da ga isprovocira i da mu se unosio u lice.

„A nakon emisije Vesić je pokušao da me isprovocira izgovarajući bestijalne uvrede, unoseći mi se u lice i urlajući „hoćeš li da me udariš?“, dok se voditeljka prenemagala i pravila da ništa ne vidi i ne čuje. Izgleda da Vesić nije bio baš najzadovoljniji svojim nastupom“, zaključio je Tadić.

Da podsetimo,Tadić je u emisiji rekao da je ponašanje Vesića, koji mu je upadao u reč dok je govorio, dokaz da nema debate.

„Zbog ovoga ja razmišljam da predložim opoziciji da bojkotuje ne izbore, nego javni servis, jer ovo učestvovanje u simuliranju demokratije, a javni servis to omogućava, to je saučestvovanje“, rekao je Tadić.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...