Jerkov ne prihvata Vučićevo izvinjenje

1.882

NOVI SAD – Poslanica i potpredsednica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov poručila je večeras da „ne prihvata izvinjenje“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog uvreda koje je dobila u skupštinskoj sali.

Jerkov je na svom Fejsbuk nalogu (Facebook) napisala da joj „ne trebaju nikakva izvinjenja“ sedam meseci od incidenta, jer je upravo Vučić dozvolio poslaniku Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešlju da sedi u Skupštini Srbije.

Povodom “izvinjenja” koje mi je uputio Vucic:1. Ne trebaju mi nikakva izvinjenja, nego reakcija tuzilastva2. Seselju…

Gepostet von Aleksandra Jerkov am Samstag, 26. Januar 2019

„Povodom ‘izvinjenja’ koje mi je uputio Vučić: ne trebaju mi nikakva izvinjenja, nego reakcija tužilastva, Šešelju ste vi dopustili da sedi u skupštini i ne izvinjavajte se posle sedam meseci da biste pokazali da ste drugačiji od nekoga“, poručila je Jerkov.

Vučić je ranije u Novom Sadu odgovorio na pitanje kako komentariše uvrede koje je dobila Jerkov u Skupštini Srbije, rekavši da osuđuje te uvrede, ali da ih nije čuo.

Vučić spreman za ostavku i za izbore pod ovim uslovom

„Ja to nisam čuo. Ako se to dogodilo, na najstrašniji način osuđujem. I meni nije problem da kažem, ako je neko uvredio gospođicu Jerkov, šta god ja u političkom smislu mislio o njoj, da je to strašno i nedopustivo. Po tome razlikujem od drugih političara“, rekao je on.

Poslanici Srpske radikalne stranke su u aprilu mesecu 2018. godine, u skupštinskoj sali uz fizičke pretnje vređali poslanicu DS Jerkov.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...