Zahuktava se nagađenje kako će izgledati iPhone 11, a sada nam stiže realističniji koncept (VIDEO)

Ovo deluje realnije nego prethodni

188

Iako ćemo na naslednika sadašnje linije iPhonea, XR, XS i XS Max, čekati još oko osam meseci, koncepti, ideje i renderi o njegovom izgledu i dalje stižu, a 9to5Mac nam sada prenosi koncept za koji ocenjuje da je „najrealističniji“ do sada.

Iako je prvi izgled pokazivao tri kamere, za koje svi pretpostavljaju da će ih telefon imati pozadi, poređane u neki kvadrat na poleđini, ovaj novi koncept pokazuje da te tri kamere mogu biti smeštene u isto, samo malo prošireno rešenje koje smo videli na iPhoneu X.

Ovde možemo da vidimo i rešenje o još jednoj glasini, a to je blic prsten oko kamera, a ne quad-LED blic koji danas postoji na iPhone kamerama. Ideja je da će veća površina LED blica mnogo povećati upotrebnu vrednost blica.

Neki raniji koncepti iPhone 11 pominjali su mogući manji urez, ali ostaje da vidimo šta će se tu desiti. Opšta je pretpostavka da Apple neće odustati od notcha, iako ga ostali proizvođači uveliko bataljuju.

Tvorac videa ubacio je dance muziku u prezentaciju, imitrajući tako standardne Appleove  marketinške videe za iPhone. U „reklami“ vidimo senzor otiska prsta u ekranu, crvenu varijaciju na lansiranju, a pominje se i displej od 120 herca, koji sada postoji na iPad Prou. Taj ekran jeste želja entuzijasta, ali pitanje je koliko je realan.

Naravno, nećemo se praviti ludi i preskočiti činjenicu da ovaj koncept iPhonea 11 umnogome liči na iPhone 5SE, odnosno, neku varijaciju dizajna koji su ovi telefoni imali u iteracijama od „četvorke“, pa zaključno sa 5SE.

Pogledajte koncept kreatora ConceptsiPhone

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...