Majka i otac Davida Dragičevića žele da izmeste njegovo telo iz BiH

"Davor i ja ne želimo da naše dete, David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, u državi u kojoj se zataškava njegovo ubistvo"

361

BANJALUKA – Roditelji tragično stradalog Banjalučanina Davida Dragičevića planiraju da njegovo telo uskoro izmeste iz Bosne i Hercegovine u Austriju, prenosi portal Klix.ba.

Ovu informaciju potvrdila je Davidova majka Suzana Radanović koja je rekla da ni ona ni Davor Dragičević ne žele da grade spomenik na grobu njihovog sina u BiH.

„Davor i ja ne želimo da naše dete, David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, u državi u kojoj se zataškava njegovo ubistvo, u kojoj proganjaju ljude sa mišljenjem i stavom, na čelu sa Davidovim ocem“, kazala je ona.

„Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti telo našeg sina preneti u Austriju i tu mu napraviti spomenik i njegovu večnu kuću“, poručila je Suzana.

Kako se navodi, u Banjaluci su se i večeras okupili građani i članovi grupe Pravda za Davida kako bi ponovili svoje zahteve i zatražili rešavanje slučaja stradanja Davida Dragičevića.

Izvor Klix.ba
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...