Novi detalji nesreće kod Doljevca: Babić sanitetom krenuo ka Urgentnom centru u Beogradu

1.918

DOLJEVAC – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros nešto posle 8, jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno, među povređenima je i Zoran Babić, direktor Koridora Srbije.

Sudarila su se tri automoblila, jedna za sada neidentifikovana osoba je nastradala na licu mesta. Kako „Blic“ saznaje, u nesreći je poginula jedna žena, ona se nije nalazila u vladinom vozilu, već je bila na zadnjem sedištu „opela“ i imala je sigurnosni pojas.

Nastradala žena se nalazila u automobilu koji je bio u sredini. Njeno telo su vatrogasci nakon nekoliko sati izvukli iz smrskanog automobila. Nesreća se dogodila na samoj naplatnoj rampi, a kako se nezvanično saznaje, vozilo u kom je bio Babić bilo je poslednje u koloni koja se sudarila.

Na fotografijama sa lica mesta vidi se da je jedan automobil od siline udarca završio nekoliko desetina metara ispred ostalih. Sva tri automobila, uključujući i Babićev, smrskani su u sudaru.

Kako ovaj list saznaje Babić je u sudaru zadobio otvoren prelom butne kosti i trenutno se nalazi u Kliničkom centru Niš. On se trenutno nalazi na dijagnostici. U KC Niš su zbrinuti i ostali povređeni u ovom udesu, a prema poslednjim informacijama, niko od povređenih nije životno ugrožen.

„Tri osobe su lakše povređene, a dve teže. Niko nije životno ugrožen“, rekli su u KC Niš.

Direktoru Koridora Srbije Zoranu Babiću je urađena dijagnostika nakon koje je u svesnom stanju, sanitetom, krenuo ka Urgentnom centru u Beogradu.

Kako se saznaje, osim Babića, teške povrede zadobila je žena M. A, koja ima povrede grudnog koša i prelom rebara. Vozač D. S. (35) zadobio je lakše povrede, kao i S. S. (64) i S. A. (48) koji imaju ogrebotine i nagnječenja.

Na mestu nesreće u toku je uviđaj, a tamo su bili i predstavnici Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Nakon toga, sva tri vozila uklonjena su sa mesta strahovitog udesa.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...