Suze, vrisak i neverica! Bravo Nikola i Nikola, učinili ste nas ponosnim! Luka Dončić nije prošao!

341

Sjajne vesti stižu iz Amerike. Očekivali smo, ali potvrda je stigla, Nikola Jokić je igrati na Ol-Star utakmici. On će se prvi put naći na meču svih zvezda.

„Nisam iznenađen, očekivao sam, devojka je počela da plače, braća da vrište od sreće“, rekao je Srbin nakon što je na TNT objavljen spisak.

Pored njega, sa Zapada kao rezerve idu Entoni Dejvis, zvezda priča o trejdu, videćemo čiji će grb nositi, da li Pelikansa ili neke druge franšize, poslednji dan trejda je 7. februar. Ovo je njegovo šest učešće na Ol-Staru. Ostatak zapadne klupe čine Vestbruk, Lilard, Klej Tompson, Odlridž i Karl Entoni Tauns.

Na Istoku, izabran je Oladipo i pored povrede, rezerve su još Lovri, Midlton, Ben Simons, Bredli Bil, Blejk Grifin i Nikola Vučević, prvi igrač Medžika, još od Hauarda 2012. koji ide na Ol-Star.

Luka Dončić nije na Ol-Staru, poslednji ruki koji je zaigrao na ovoj utakmici bio je Blekk Grifin 2011. Samo osam rukija uspelo je da stigne do Ol-Star utakmice, Grifin, Jao Ming, Dankan, Grent Hil, Mutombo, Šek i Dejvid Robinson.

Kapiteni su Lebron i Adetokubo, startere znate Embid, Leonard, Irving, Kemba Voker, Kari, Durant, Pol Džordž i Harden.

Ol-Star meč biće odigran u Šarlotu 17. februara.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...