Vranje: Grupa socijalista traži da SPS napusti koaliciju sa SNS

Pismo grupe socijalista iz Vranja, Bujanovca, Vladičinog Hana, Trgovišta i Bosilegrada poslato je Ivici Dačiću i Novici Tončevu

2.669

VRANJE – Grupa članova Socijalističke partije Srbije od čelnika Gradskog odbora SPS u Vranju traži da se napusti vladajuća koaliciona vlast sa članovima SNS, JS, SDPS, prenosi Danas.

Cilj tog poteza je da „se sačuva identitet stranke koja u Vranju prestaje da postoji uz zadovoljenje ličnih interesa samo nekoliko funkcionera stranke“, naveo je izvor Danasa iz redova vranjskih socijalista.

On je rekao da je u ime članova poslao „pismo potpredsedniku SPS Novici Tončevu, kao i predsedniku partije Ivici Dačiću“.

„Naša partija je uvek bila uz narod, a sada je postala servis za ponižavanje i akvarijum u kome služimo za pokriće onima koji gutaju narod“, deo je pisma veće grupe socijalista iz Vranja, Bujanovca, Vladičinog Hana, Trgovišta i Bosilegrada, koje ide na adresu predsednika SPS Ivice Dačića.

Kako se navodi, do ovakve situacije je došlo nakon što je odbornik na listi SPS u Vranju dr Mladen Kostić, podržao protest građana Vranja zajedno sa svojim kolegama.

Kostić je na poslednjim lokalnim izborima izabran za odbornika u Skupštini grada Vranja kao član Socijalističke partije Srbije.

Izvor Danas
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...