Murinjo platio da izbegne ćeliju, ali i postavio uslove budućem klubu!

361

Žoze Murinjo je izbegao zatvor, zbog poreske prevare, ali platiće kaznu oko 2 miliona evra. On je optužen za izbegavanje plaćanja obaveza za 2011. i 2012. kada je bio trener Reala.

Prihvatio je godinu uslovno, pa kada se sve sabere, uz 1.6 miliona kazne i novac u zamenu za zatvor olakšan je za par miliona.

Neće mu biti problem, od Junajteda je kao odštetu za odlazak uzeo 15 miliona, a navodno je pristao da pregovara sa Interom.

On i Konte su u konkurenciji da naslede Spaletija, Marota vuče ka Konteu, ali Zaneti, pa i predsednik Žang, uz navijače naravno, hoće Murinja.

Šta traži „Posebni“?

Prvo garancije za prelazni rok, Godin je dobar početak, ali Murinjo hoće da se on pita na leto, što je uvek u Italiji teško, jer postoji sportski direktor.

Portugalac traži da tačno zna budžet, ali i da dostavi listu igrača koje želi kako bi prihvatio poziv.

Povratak bi izazvao euforiju na „Meaci“, ali pitanje je šta bi se desilo sa Marotom koji radi na transferima Barele i Kijeze, ako se njegova viđenja prelaznog roka razlikuju od Murinjovih.

Čekamo leto, ni Konte, ni Murinjo ne žele sada da preuzmu ekipu, pa će Spaleti najverovatnije ostati na klupi do kraja sezone.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...