Nezvanično – Pomera se „večiti“ derbi!

280

Prolećni deo sezone u Super ligi Srbije trebalo bi da počne sledećeg petka, a već u trećem kolu drugog dela šampionata na programu je 159. „večiti“ derbi.

Rasporedom takmičenja duel Crvene zvezde i Partizana trebalo je da bude odigran u okviru 24. kola koje je bilo zakazano za sredu, 27. februar.

Danas je, međutim, stigla nezvanična informacija da će doći do pomeranja kompletnog 24. kola, a samim tim i „večitog“ derbija, prenosi portal „Mondo“.

Pomenuti izvor piše da će kompletno 24. kolo biti pomereno za prvi vikend u martu, odnosno za 2. i 3. mart, pa će tako i 159. „večiti“ derbi biti na programu drugog dana sledećeg meseca.

Pre toga su na programu 22. i 23. kolo Super lige. Mečevi ova dva kola biće odigrani 16. i 17. februara, odnosno 23. i 24. tekućeg meseca.

Za sada nema informacija o tome zašto mora da dođe do pomeranja, pošto sredinom poslednje nedelje februara nema utakmica Lige šampiona niti nekog velikog skupa koji bi podigao bezbednosni rizik u Beogradu, pa samim tim uticao i na pomeranje „večitog“ derbija.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...