Samsung sprema bežične bubice, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Tržište očigledno postoji i Samsung neće da ga ignoriše

780

Appleove bežične slušalice, AirPods, pravi su hit u svetu još od kada su pre nešto više od dve godine prvi put prikazane, a sada izgleda i ostali tehnološki giganti žele da uđu na to tržište. Jedna od tih kompanija je i najveći svetski proizvođač mobilnih telefona Samsung.

Prema izveštaju Winfuture.de, koji nam je preveo Cult of Mac, Samsung će na svom dugo očekivanom događaju 20. februara prikazati i svoje bežične slušalice, koje ćemo za sada radno nazvati „Samsung bubice“. Winfuture je pribavio i fotografiju, pa pogledajte i recite nam kako vam se čine:

foto: Winfuture.de

„Samsung bubice“ će navodno moći bežično da se pune koristeći telefon S10 (Plus). Navodno će koštati 149 evra, a verovatno će biti prikazane uz celu seriju Galaxy S telefona, novi tablet i toliko dugo očekivani savitljivi telefon.

Samsung navodno nije jedina kompanija koja želi da uđe na očigledno postojeće tržište bežičnih bubica. Uticajni analitičar Ming-Chi Kuo pisao je da i Google i Amazon planiraju da u drugoj polovini ove godine lansiraju svoje bežične bubice.

AirPods su pravi hit u svetu. Kuo je predvideo da će prodaja bežičnih slušalica do 2021. godine verovatno dostići 100 miliona. Apple, naravno, namerava da ostane ispred svih: pisali smo vam šta će sve doneti nova generacija AirPodsa, uz značajniji redizajn 2021. godine.

Još jednom da iznesemo naš stav da su AirPods stvarno sjajne slušalice, vrlo korisne i praktične, ali i izuzetno skupe. Apple ih je objavio decembra 2016. godine.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...