Nogo večeras poneo vešala i poručio Stefanoviću: Uhapsite mene! (FOTO)

Funkcioner Dveri objavio je večeras na svom Tviter nalogu fotografiju sa maketom vešala

3.036

BEOGRAD – Funkcioner Dveri Srđan Nogo objavio je večeras na svom Tviter nalogu fotografiju sa maketom vešala i pozvao policiju da ga uhapsi.

Nogo je, kako prenosi N1, reagovao na objavu ministra policije Nebojše Stefanovića na Tviteru da on nije bio u policiji kako bi se prijavio da je nosio vešala na protestu „Jedan od pet miliona“.

Naime, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da jedan od funkcionera pokreta Dveri i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Srđan Nogo nije bio u zgradi gradske policije u Beogradu kako bi se prijavio da je nosio vešala na protestu „Jedan od pet miliona“, već da je bio ispred te zgrade.

„Netačni su vam podaci. U ponedeljak u 11 časova sam ušao u zgradu gradskog SUP-a, gde mi je inspektor javnog reda i mira rekao da sačekam. Ostao sam tri sata. Mogu navesti imena inspektora i policajaca sa kojima sam razgovarao. Takođe, telefonski sam razgovarao sa tužiocem Jelenom Biorčević Cerović“, naveo je Nogo.

On je vešala izneo večeras i napisao – uhapsite mene.

Nogo je agenciji Beta rekao da je poneo vešala „u znak podrške uhapšenom mladiću i kao izazov vlastima“.

Večerašnju protestnu kolonu prati i policijski automobil, ali se za sada policija nije obraćala poslaniku Dveri.

Maloletni mladić koji je priveden zbog toga što je na protestu u subotu nosio maketu vešala, sinoć je pušten na slobodu, a Nogo je na Tviteru napisao da je još prošle nedelje obavestio policiju da je on nosio vešala, a ne dečak.

Izvor N1 Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...