Oglasio se napadnuti vaterpolista Zvezde: Ubili bi me da nisam skočio u more!

768

SPLIT – Golman VK Crvena zvezda Aleksandro Kralj, koji je skočio u more nakon što ga je, zajedno sa još trojicom njegovih saigrača, napala grupa mladića u Splitu, po izlasku iz vode rekao je da bi ga „ubili“ da nije to uradio.

„Da nisam skočio u more ubili bi me“, rekao je Kralj nakon dolaska policije i lekarske ekipe, prenosi hrvatski sajt Gol.

Hrvatski sajt Indeks.hr navodi da su neki od okupljenih Splićana želeli da mu pomognu da izađe iz vode, dok su drugi uzvikivali: „Ipak je on četnik“.

Pre nego što je izašao iz mora, igrač je skinuo majicu Crvene zvezde i bacio je u more, dodaje hrvatski sajt.

SKANDAL U SPLITU! Napadnuti Zvezdini vaterpolisti, spasavali se i skokom u more!

Predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić potvrdio je ranije danas da je golman Aleksandro Kralj morao da skače u more u Splitu po dobijanju nekoliko udaraca od napadača, ali i da nije dobio teže povrede.

Index navodi da je njemu navodno razbijena arkada.

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji je večeras trebalo da igraju na Poljudu sa Mornarom, napadnuti su tokom dana u centru Splita.

Pojavio se i snimak: “Neka neko zove policiju!“ Zvezdin vaterpolista “vikao iz mora da je Crnogorac“? (VIDEO)

Prema navodima „Slobodne Dalmacije“, četvorica igrača sedela su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obeležjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče.

„Slobodna Dalmacija“ navodi, pozivajući se na nezvanična saznanja, da su vaterpoliste napala petorica mladića.

„Odjednom je nastala galama i vika. Riva je bila puna, a ođednom je jedan čovek skočio u more, dok je drugi pobegao u smeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac“, rekao je za „Slobodnu Dalmaciju“ jedan od očevidaca ovog inicidenta.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...