Evo ga, ovako izgleda Vivo V15 Pro, telefon sa odličnim specifikacijama i niskom cenom (VIDEO)

Sada možete lepo i na miru videti kameru koja iskače

184

Kraj februara će biti uzbudljiv mesec na tržištu mobilnih telefona, jer je već najavljeno nekoliko flagship uređaja. Najviše se, naravno, iščekuje Samsungov događaj 20. februara, ali za isti dan zakazana je i indijska promocija najnovijeg premijum uređaja brenda Vivo.

Čuli smo razne glasine, ali sada možemo i zvanično da ga dobro vidimo, jer je indijski ogranak Amazona, Amazon.in, objavio fotografije i kratki video na kome se jasno može videti Vivo V15 Pro. Posetioci čak mogu da se prijave da dobijaju obaveštenja dok se telefon ne pojavi na tržištu.

Možda i prva stvar koja upada u oči je selfi kamera od 32 megapiksela koja iskače iz uređaja, o kojoj se mnogo govorilo i ranije. Kineski proizvođač iskoristio je servo motor za selfi kamere i na ranijim modelima NEX i APEX.

Pozadi je naravno sistem trostrukih kamera od 48 megapiksela, mada je senzor u stvari od 12 megapiksela efektivne rezolucije. Najprimamljivija stvar verovatno je senzor otiska prsta u ekranu. Dijagonala ekrana je 6,39 inča, procesor je Snapdragon 675, zatim 8GB RAM-a i baterija od 3.700 miliampera.

Cena svega ovoga? Navodno oko 30.000 rupija, odnosno, nešto više od 370 evra. Ovo su odlične vesti za sve korisnike jer je jasno da se može dobiti sjajan telefon koji neće koštati četvorocifreno.

video: Amazon.in

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...