Pokret socijalista pita Vidojkovića da li će vratiti diplomu fakulteta na kojem su „smradovi i ološi“

349

Pokret socijalista upitao je danas Marka Vidojkovića zašto se kao pravnik nije oglasio povodom lopovluka bivše vlasti i ocenio da možda planira da vrati, kako navode, „mukom“ stečenu diplomu Pravnog fakulteta, jer su je, prema njegovim rečima, izdali „smradovi i ološi“.

„Nismo očekivali da napišeš celu crni knjigu, ali što ne napisa Marko barem jedan redak o tvojim talentovanim i pametnim lopovima, pa ipak si nekakav pravnik ili možda planiraš da vratiš „mukom“ stečenu diplomu prvog stepena Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu koju si ti izdali kako ti kažeš ti smradovi, kreteni i ološi“, naveo je profesor na Mašinskom fakultetu u Beogradu Nebojša Petrović povodom istupa Vidojkovića na sinoćnjem protestu u Beogradu.

Profesor Pravnog fakulteta odgovorio na kritike Marka Vidojkovića upućene na protestu

Kako je naveo, 12 godina su pisac Marko Vidojković i njegovi drugari slatko spavali dok su Srbiju pljačkali po njemu pametni i talentovani, Tadić, Ðilas, Jeremić, Šutanovac, Čeda, Borko….

Petrović ističe da su oni pokazali talenat za lopovlukom i rasprodajom Srbije, dok je, kako kaže, Marko tad ćutao i bio srećan u toj i takvoj „slobodnoj i prosperitetnoj Srbiji“.

On ocenjuje da su ista koreografija, isti likovi, isti zahtevi i gromoglasni pozivi na 6. oktobar ono što gledamo svih ovih dana na protestima onih koji su u ime demokratije i slobode spremni da prete, blate, zabranjuju, hapse i vešaju sve one koji drugačije misle.

„Ista sudbina je namenjena i pojedincima i institucijama.

Za sve mrzitelje Srbije 6. oktobar je simbol nedovršenog posla i ,,konačnog rešenja srpskog pitanja,,. 6. oktobar je ne dosanjani san Dosovske vlasti i njenih belosvetskih finansijera. Planirali su i nadali se građanskom ratu u Srbiji, krvoproliću i brzopoteznom rasparčavanju Srbije. Tada im nije uspelo i evo ih ponovo da završe nedovršeno“, ukazuje Petrović.

Vidojković je, kao jedini govornik na protestu u suboru u Beogradu, rekao da je Pravni fakultet, koji je i sam završio, „leglo neverovatnih smradova i ološa“ i „leglo kriminala“.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...