Stigao “Kej Si“ Rivers i poslao moćnu poruku! Šta mu Zvezda nudi?

568
Ono što se najavljuje već nekoliko dana, sve je bliže ozvaničenju.
Preneli smo jutros da je tridesetdvogodišnji američki šuter “Kej Si“ Rivers okončao saradnju sa Ređo Emilijom i da bi već ovog vikenda trebalo da se potvrdi njegov transfer u Crvenu zvezdu.
U prilog tome i najnovija informacija da je Rivers danas doputovao u Beograd, a na aerodromu je novinaru “Telegrafa“ otkrio dokle se stiglo u pregovorima i da li su oni u završnoj fazi.
“Osećam se odlično, ovde sam da se vidim sa mojim agentom, da diskutujemo o opcijama koje postoje, otvoreni smo, a Zvezda je opcija. Trenutno, ovde smo da vidimo šta se nudi, pa ćemo videti šta je najbolje“, istakao je Rivers.
Iako je Zvezdu pomenuo samo kao “opciju“, jasno je da je to najozbiljnija opcija i da crveno-beli neće propustiti ovu sjajnu priliku da značajno ojačaju tim pred ključni deo sezone, pogotovo što je igrač već stigao u Beograd.
A šta navijači mogu da očekuju od njega? Izgleda, pravu poslasticu…
“Mislim da nije tajna šta radim, samo želim da igram jako, tako igram uvek, nadam se će biti mnogo poena, mnogo trojki, mnogo šuteva, videćemo…“, istakao je Rivers, koji je tokom blistave karijere igrao i za Himki, Panatinaikos, Real i sa Madriđanima osvojio Evroligu 2015.
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...