Gde ćeš bolji način da počneš ponedeljak, dve fantastične vesti za navijače Junajteda!

400

Izgleda da više nema nikakve dileme, Ole Gunar Solskjer će biti novi trener Junajteda. On će dobiti stalan ugovor, dolazak Avrama Glejzera u Evropu i na meč sa Fulamom u stvari je bio signal za sastanak borda direktora na kome je odlučeno da se odustane od potere za Poketinom.

Junajted je četvrti, ali i da ne uđe u Ligu šampiona, Solskjer će biti trener.

Posle ovakvog starta i pošto je potpuno promenio klub nakon smene Murinja, u Junajtedu veruju da su dobili trenera za duži period.

Igrači su uz njega, Matić kaže da se ovakvim serijama stiže do titula, a Fil Džons da pošto su im se svi smejali, sada svi zbog Solksjera zaziru od Junajteda.

Dobra vest stigla je i iz Pariza, Kavani će biti odsutan mesec dana, dakle PSŽ će bez Nejmara i „El Matadora“ morati na duel „Đavolima“ čime šanse Junajteda za četvrtfinale rastu.

Vratimo se Solskjeru, on je već konsultovan kada su pojačanja u pitanju, Norvežanin je rekao da se osim kvaliteta igrača mora voditi računa o njegovom karakteru i da li se uklapa u vrednosti Junajteda. To je potpuno novi pristup, nasleđen od Ser Aleksa.

Solskjer smatra da je to najvažnije i da nije poenta dovoditi superstarove, ako oni donose probleme.

Mnogi ovo smatraju kao upozorenje klubu koji navodno ispituje mogućnost da dovede Nejmara, dok Solskjer smatra da je klubu potreban štoper, ali samo neko ko će se uklopiti odmah i priča se da on preferira igrače koji već nastupaju u PL, konkretno Mekgvajera iz Lestera.

Bilo kako bilo, ovo je sjajan ponedeljak za navijače Junajteda, u stvari sjajan period jer dobre vesti stižu jedna za drugom…

Inače, klub neće objavljivati do kraja sezone odluku oko Solskjera, ali je igračima navodno ona već saopštena.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...