Vaterpolista pokazao ranu od noža zadobijenu u Splitu (FOTO)

Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj izneo je danas detalje napada u Splitu

376

BEOGRAD – Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je danas na konferenciji za medije u Beogradu ranu na nozi, koju mu je nožem naneo jedan od huligana prilikom napada u Splitu.

Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo.

Beograd, 11. februara 2019.-Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj (na slici) pokazao je danas na konferenciji za medije ranu na nozi koju mu je nozzem naneo jedan od huligana prilikom napada u Splitu. Kako je rekao samo je pukom srecom sacuvao zivu glavu jer se napadac okliznuo. FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr
FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

„Kada je konobar u kafiću gde smo seli video ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i preteći rekao bolje pokrij to. Mislio sam da je šala, potom smo prešli u drugi kafić i trenutku dok sam gledao u telefon prišli su momci sa strane. Krenuli su udarci, spala mi je jakna i ostao sam na sred rive u Zvezdinoj trenerci“, ispričao je Kralj.

Kako je naveo, pokušavao je samo da spase živu glavu.

„Trčao sam, kada sam video jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rešenje mi je bilo da skočim u vodu. Posle mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zabolelo što su me posle vređali obični ljudi“, naveo je vaterpolo golman.

On je odgovorio i kritičarima zbog toga što je rekao da je Crnogorac.

„Mislio sam na dete, ženu i samo sam hteo da se spasem. Jesam, rekao sam da sam Crnogorac, ali ne da bih se izvukao, nego da bi znali koga su ubili“, ispričao je Kralj.

Beograd, 11. februara 2019.- Vanredna konferencija za medije u sluzbenim prostorijama Sportskod drustva Crvena zvezda. Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je danas na konferenciji za medije ranu na nozi koju mu je nozzem naneo jedan od huligana prilikom napada u Splitu. FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr
FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC
Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...