Mirković ga je želeo letos, Iliev mu želju nije ispunio, a ovaj momak sada igra u sjajnoj formi! (VIDEO)

427

Po dolasku u Partizan početkom ove sezone umesto Miroslava Đukića, Zoran Mirković je želeo u svom timu i dvojicu crnogorskih reprezentativaca koje je dobro upoznao proteklih godina kada je bio pomoćni selektor “Sokolova“.

Prvi je Aleksandar Šćekić, koji je ubrzo za Mirkovićem stigao u Humsku, a drugi napadač Fatos Bećiraj, čiji se transfer u Partizan krajem leta takođe najavljivao.

Ipak, ta Mirkovićeva želja nije ispunjena i Bećiraj je završio u izraelskom Makabiju iz Netanje.

Nekoliko meseci kasnije može se pohvaliti sa sedam postignutih golova u 18 mečeva, uz jednu asistenciju i u intervjuu za podgoričke “Vijesti“ pohvalio se da ove sezone igra u odličnoj formi.

“Nisam pogrešio što sam došao u Izrael, a praktično i nisam mogao da biram, jer se završavao prelazni rok. Dolazak ovde je pun pogodak, vratio sam se u takmičarski ritam, dajem golove i sada se stvarno osećam odlično.

Još je bitnije što na svakom koraku osećam veliko poverenje kluba, trenera, saigrača… To mi je mnogo važno i mislim da vraćam na pravi način. Igramo dobro kao ekipa, tresem mreže, stvaram šanse – radim sve ono što napadač treba da radi“, istakao je Bećiraj.

Ipak, ugovor je potpisao samo na godinu dana, pa će ovaj 30-godišnji fudbaler i na leto biti slobodan u izboru nove sredine. A ponude mu već stižu…

“Imam ugovor do leta i tek ćemo da vidimo. U klubu žele da ostanem, da potpišem novi, višegodišnji ugovor. Imam ponude i drugih klubova u Izraelu, kao i iz inostranstva, ali ne žurim nigde. Ima vremena, sada je najvažnije da igram dobro“, objašnjava Bećiraj.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...