Živković pita Malog: Iz kojih sredstava se finansira Vučićeva kampanja?

882

Samostalni poslanik i predsednik Nove stranke, Zoran Živković, upitao je ministra finansija Sinišu Malog iz kojih sredstava i po kom zakonu se finansira kampanja „Budućnost Srbije“ predsednika Srbije i lidera SNS, Aleksandra Vučića.

„Koristi se struktura države Srbije, bilo da je reč o automobilima, ljudima koji idu sa njim, autobusima ili metalnoj ogradi na mitinzima koja služi da građani ne pobegnu“, kaže Živković.

Živković je u holu Skupštine postavljao poslanička pitanja predstavnicima vlasti, što je i praksa utorkom u parlamentu kada ima zasedanja.

Za ministra Malog je imao i pitanja oko firme Asomakum.

„Kako je moguće da na sajtu APR-a stoji da je vlasnik firme Asomakum – crtica, a kod dela za odgovorno lice – stoje dve crtice, odnosno kako je moguće da nema podataka o firmi koja je navodno bila u vlasništvu brata predsednika države ili onih koji su mu ukrali ličnu kartu“, upitao je Živković.

On je u holu Skupštine ponovio da poslanici vlasti ovoga puta nisu pisali besmislene amandmane i da je tako, kako je rekao, učinjena ušteda i u novcu i u papiru, stoga je sačuvana i šuma.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...