11 NAJELEGANTNIJIH rasa pasa prema mišljenju vlasnika (FOTO)

Pse krase najrazličitije karakteristike – razigranost, empatičnost, potreba i mogućnost da zaštite vlasnika, veličina, privrženost, brzina, lovačke veštine, ljubav prema deci, i mnoge druge.

2.754

Iako izgled nije presudan za kvalitet života sa psom, kao ni za količinu ljubavi i nežnosti koju ćete tokom zajedničkog života razmeniti, nekim vlasnicima bitno je koliko je njihov pas dopadljiv (njima ili drugim ljudima), kako „ide” uz njihov stil i izgled, kako će izgledati prvo što će ugledati svakog jutra kraj svog uzglavlja.

Ove rase pasa vlasnici izdvajaju kao najelegantnije, te najbolje ljubimce za ljude kojima je koncept stila, mere i estetike važan u svakodnevnom životu:

  1. maltezer
  2. čivava
  3. irski seter

4. pudla

5. koker španijel

6. vajmarski ptičar

7. dalmatinac

8. doberman

9. persijski hrt

10. sibirski haski

11. šiba inu

Ipak, ako je ključ elegancije u neponovljivosti, evo nekih neverovatno elegantnih mešanaca, o kojima, takođe, valja razmisliti prilikom izbora psa:

  1. pudla i zlatni retriver

2. čivava i pomeranac

3. havanezer i ši-cu

I, ne zaboravite – i elegancija dolazi iznutra – iz karaktera i vaspitanja psa, a ne samo iz njegovog porekla.

Pažljivo pogledajte pse na ulici – neki od najplemenitijih pasa još uvek su, poput Pepeljuge, gladni i prljavi na trotoarima. Gledajte i njihove oči, a ne samo negovanost i kvalitet dlake!

 

 

 

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...