Rasvetljeno podmetanje požara na automobilu u Ćupriji

154

Pripadnici MUP-a u Ćupriji uhapsili su L. Š. (22) i G. J. (22) iz tog grada zbog sumnje da su počinili krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je L. Š. u noći između 6. i 7. februara ove godine u Ćupriji, zapaljivom tečnošću polio automobil, marke „hjundai“, vlasništvo pedesetsedmogodišnje žene, a potom ga zapalio.

U požaru nije bilo povređenih, a automobil je u potpunosti izgoreo.

G. J. se sumnjiči da je L. Š. dovezao do porodične kuće ispred koje je bio parkiran „hjundai“, sačekao ga dok je kako se sumnja podmetnuo požar, a potom ga odvezao.

Policija je prilikom pretresa stana koji koristi L. Š. pronašla manju količinu marihuane, te je osumnjičen i za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima.

Inače, zamenica osnovnog javnog tužioca u Paraćinu Dragana Pavlović potvrdila je neposredno nakon ovog incidenta, da je u Ćupriji zapaljen automobil direktora Opšte bolnice u tom gradu dr Slobodana Gajića.

Reč je o automobilu marke „hjundai“ koji je bio parkiran pred kućom Gajića, a požar se dogodio u noći sredu na četvrtak, oko tri sata iza ponoći.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...