Objavljeni novi snimci sa rampe Doljevac (FOTO)

3.590

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić nije vozio „škodu superb“ u trenutku nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, kada je poginula Stanka Gligorijević (52), tvrdi Blic, objavljujući nove snimke.

Na snimcima se, piše Blic, vidi i da je direktor Koridora Srbije Zoran Babić sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom „škode superb“, koja je udarila u „opel“, bio vozač Dejan S. koji je i uhapšen nakon udesa.

Prtscr Blic

Na prvom snimku sa sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi neposredno pre naplatne rampe Doljevac, vidi se Babić u bež džemperu kako kupuje osveženje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, iza suvozača.

Automobil se isparkirava u rikverc i odlazi sa pumpe.

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak „škode superb“ u kojoj je Babić, i vozač u tamnoj jakni. Neposredno nakon udesa, vidi se vozač u tamnoj jakni kako izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povredeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć.

Prtscr Blic

Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odvoze u kola hitne pomoći, među kojima je i Zoran Babić na nosilima u istom džemperu.

Prtscr Blic

Podsećamo, u udesu na naplatnoj rampi su učestvovala tri vozila – „pasat“, „opel“ u kome se vozila Stanka Gligorijević i „škoda superb“, u kome se nalazio Babić.

Gligorijević je usled povreda preminula na licu mesta, dok je njena sestra M. A. teško povređena.

Lakše su povredeni vozac „opela“ S. A., vozač „pasata“ S. S. (64) i Dejan S. lakše povređeni.

Nakon hapšenja, Dejan S. je priveđen na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobracaja. Dejan S. je pušten da se brani sa slobode, a istraga je u toku.

Oglasio se i Babić: Podnosim neopozivu ostavku

Izvor Tanjug Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...