Posle tužbe Dijane Hrkalović, najavljena još jedna protiv Sergeja Trifunovića (VIDEO)

1.125

Na drugom građanskom protestu koji je održan u Knjaževcu u četvrtak 21. februara okupljenim Knjaževčanima, pored ostalih, obratio se i Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, piše Glas Zaječara.

Tokom svog obraćanja građanima Sergej Trifunović izneo je, kako ističe predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, neosnovane optužbe, zbog kojih je primoran da reaguje i podnese tužbu.

„Kao predsednik opštine Knjaževac, kao otac troje dece, sin ostarelih roditelja, imam potrebu da reagujem na stravične optužbe Sergeja Trifunovića, koji je imenom i prezimenom rekao da sam narko diler koji je hapšen sa 170 grama kokaina“, obrazložio je svoj postupak prvi čovek Knjaževca.

On je dodao da će već sledeće nedelje podneću tužbu protiv Sergeja trifunovića.

Tužbu protiv Sergeja Trifunovića najavila je i državni sekretar Dijana Hrkalović, zbog navoda da se „zabavlja sa likom koji diluje drogu“.

„Neka me tuži, ovo je slobodna zemlja, slobodno neka me tuži“, kazao je Trifunović agenciji Beta komentarišući najavu državne sekretarke da će ga tužiti jer je na opozicionom skupu u Knjaževcu, kako je navela, rekao da se ona zabavlja sa čovekom koji diluje drogu.

Izvor Danas
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...