Uznemirujuć snimak iz Splita: Podivljali muškarac razbija autobus dok su putnici i vozač unutra (VIDEO)

392

U ranim jutarnjim satima jedan muškarac zaustavio je autobus gradskog prevoznika Promet kod Splita i porazbijao vetrobransko staklo i udarao po limu autobusa.

Kako je preneo portal Index, podivljali muškarac je u jednom trenutku nakon što je razbio vetrobransko staklo ušao u autobus, a onda ponovo izašao i nastavio s razbijanjem.

On je prvo iščupao brisač autobusa pa je njime udarao po staklima autobusa. Razbio je prednje, vetrobransko staklo i više bočnih stakala.

Pojavio se i snimak događaja na kojem se vidi kako podivljali muškarac razbija autobus, a u jednom se trenutku čuje kako putnici viču i jedni drugima govore da stanu u sredinu autobusa.

Autobus koji je razbio saobraćao je na liniji Split – Trogir, a u njemu je bilo više putnika i vozač.

„Mi smo jutros oko 6:30 primili dojavu da muškarac oštećuje Prometov autobus. Muškarac je razbijao vetrobransko staklo i lim autobusa. Policajci su odmah izašli na teren i zatekli muškarca na licu mesta. On je počeo da beži, ali policajci su uspeli da ga stignu i privedu. S obzirom na njegove stanje on je prebačen u bolnicu, gde je zadržan na lečenju. Kad se steknu uslovi, protiv njega će se sprovesti kriminalisticko istraživanje zbog krivičnog dela oštećivanja tuđe imovine“, rekli su za Index iz splitske policije.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...