Neda Arnerić i dalje na Vojnomedicinskoj akademiji

442

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojno-medicinsku akademiju, i dalje je u stabilnom, ali teškom stanju, saznaje Blic.

„Stanje Nede Arnerić je i dalje ozbiljno, lekari čine sve da ga poboljšaju. Urađene su neophodne analize i ona prima neohodnu, intenzivnu terapiju i negu“, kaže izvor Blica sa VMA.

Neda Arnerić je hospitalizovana preksinoć. Da nešto nije u redu, prema saznanjima Blica, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

Odmah je sa bravarom otišao u stan svoje sestre, obili su bravu i zatekli poznatu glumicu na podu.

„Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u VMA“, navodi izvor „Blica“.

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo. Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Kako prenosi agencija Tanjug, Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen „Beogradski pobednik“ za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film „Aleksi“ Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...