Vazura ne ostaje dužan – Poruka za Terzića i Boaćija!

337

Burno je bilo na 159. „večitom derbiju“, a logično je da ni ovoga puta nije moglo da se završi bez prigovora na suđenje i „peckanja“ druge strane.

Činjenica je da sudija Danilo Grujić nije bio na visini zadatka, pa postoje osnovi da u oba tabora budu nezadovoljni njegovom arbitražnom što potvrđuje i izjava koju je Miloš Vazura dao za portal „Mondo“.

„Bilo je dosta grešaka na obe strane. Zvezda je oštećena za gol, a mi za čist penal. To nije sve, grešio je i u proceni faulova, iz jedne takve je Zvezda i izjednačila. Nismo zadovoljni suđenjem Grujića“, ocenio je Vazura.

Funkcioner crno-belih ističe da je Partizan mogao da odigra još bolje, kao i da mu je žao što je ispustio pobedu. Vazura ipak smatra da je nešto i dobijeno na „Marakani“.

„Ričmond Boaći je dosta potcenjivački govorio pre utakmica o igračima Partizana, ističući da nikoga ne poznaje. Da li je sada zapamtio Pavlovića? Nadam se da ga je dobro zapamtio i tek će. Ne samo on, već i ostali napadači. Odigrao je izvrsnu utakmicu i Pavlović je najveći dobitak za klub“, poruka je Miloša Vazure.

Generalni direktor FK Crvena zvezda govorio je sinoć o tome kako u Partizanu više nemaju pravo da „izigravaju žrtve“ nakon „sramnog suđenja“ na 159. „večitom derbiju“. Čelnike Partizana Terzić je nazvao „naučnicima“ koji „obmanjuju narod“.

„Kad nas oštete i kada vidimo da nije sve ‘čisto’, naravno da nećemo ćutati. Naprotiv. A što se Terzića tiče, on već ima diplomu da je doktor suđenja“, kratko je poručio Vazura.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana završena je rezultatom 1:1 tako da su crveno-beli zadržali 15 bodova prednosti u odnosu na „večitog“ rivala.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...