SNS odgovorio na „molbu“ Saveza za Srbiju

393

BEOGRAD – Šef odbornika Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da je „degutantno kada Đilasovi saborci pričaju o rekonstrukciji bilo koje ulice u gradu“ pošto je po njegovim rečima, „taj isti Đilas u aferi ‘Bulevar kralja Aleksandra’ proneverio 600 miliona dinara“.

„Dаnаs, licemerno pričаju bаjke o besplаtnim vrtićimа, а dok je Đilаs bio šerif Beogrаdа vrtići ne dа nisu bili besplаtni već je roditeljimа nаplаćivаo duplo, pа sаdа ovа grаdskа vlаst morа dа isplаćuje troškove zа 15.000 porodicа koje je Đilаs nа tаj nаčin oštetio“, naveo je Mirković a prenela Srpska napredna stranka.

Odbornička grupa Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda „zamolila“ je ranije danas gradsku vlast da „više ništa ne gradi“ jer kako je ocenila, građani od toga nemaju nikakvu korist, a trpe ogromnu štetu.

Šef odbornika Saveza za Srbiju Nikola Jovanović naveo je u apelu da gradska vlast „zaustavlja saobraćaj godinu i po dana zbog rekonstrukcije 600 metara ulice, da u parkovima umesto zelenih površina i igrališta postavlja betonske blokove i da je od Cvetnog trga napravila mauzolej“.

„Na istorijsko blago Kalemegdana kalemite betonsku pasarelu i preskupu i nepotrebnu gondolu, zaklanjate pogled na ušće zbog stambenog kompleksa u samom podnožju tvrđave. U Savamali podižete zgradetine zbog kojih je ukinuta istorijska železnička stanica i uništena silueta grada. Ako nastavite ovako, nepovratno ćete unakaziti Beograd“, naveo je Jovanović, a preneo Savez za Srbiju.

Savez za Srbiju moli vlast u Beogradu da više ništa ne gradi jer građani trpe ogromnu štetu

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...