Drama u selu kod Merošine: Pretukao staricu zbog 700 dinara

146

Za sada nepoznati razbojnik pretukao je sinoć oko 22 časa staricu L.V. (82) u njenoj kući u selu Azbresnica da bi od nje iznudio 700 dinara, piše „Blic“.

Starica je zadobila krvne podlive i posekotine, zbog čega je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Na sreću, povrede koje je zadobila nisu teže, ali je pretrpela veliki šok.

„Pacijentkinja je primljena sa kontuzionim povredama glave u Urgentni centar KC u Nišu. Nakon opservacije i urađene dijagnostike, puštena je na kućno lečenje“, kažu u KC u Nišu.

Meštani ovog sela u opštini Merošina šokirani su brutalnošću koju je ispoljio napadač da bi od starice iznudio 700 dinara, koliko je jedino ona imala u kući. Prema priči meštana, napadač je ušao u kuću žene koja živi sama sinoć oko 22 časa, tako što je polomio prozor na kući.

„Žena je spavala, jer na selu stariji ljudi ležu ranije, pa nije čula kada je razbojnik ušao u njen dom. Prebacio joj je ćebe preko glave i počeo da je tuče po glavi, tražeći da mu preda sav novac koji ima u kući. Ona je sirota imala samo 700 dinara pa mu je dala sav novac ne bi li spasila živu glavu. Nakon toga je napadač pobegao“, pričaju meštani.

 

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...